Home

U heeft 0 artikelen in uw winkelmandje.

bestellen
x sluiten

« terug naar overzicht RomansWijs mij de weg -

Vogel Sawyer, Kim
Wijs mij de weg


New York, 1880. Tarsie Raines ziet met lede ogen aan hoe haar vriendin Mary lijdt onder de armmoedige omstandigheden in de stad. De vervuilde lucht maakt dat Mary's verzwakte longen geen kans krijgen om te herstellen. In een reisgids van de staat Kansas leest Tarsie over Drayton Valley, dat ook wel bekend staat als het land vol mogelijkheden. Ze haalt haar vriendin over om samen met haar man Joss en hun twee kinderen daarheen te verhuizen.
Onderweg voltrekt zich echter een tragedie en vanaf dat moment zijn Tarsie en Joss op elkaar aangewezen, elk met hun eigen twijfels over God en de toekomst. Als hun geld opraakt, staan ze voor een moeilijke keuze: Gaan ze elk hun eigen weg of zullen ze proberen samen iets op te bouwen in Drayton Valley?

Bestellen € 21,99 

NIEUW DEZE MAAND

 • De onmisbare Parel

   De onmisbare Parel

  Mallan, ds. F.

  € 15,90

  Bestellen  Meer info

 • De volheid van Christus

   De volheid van Christus

  Winslow, Octavius

  € 24,95

  Bestellen  Meer info

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag:09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag:09.00 uur - 21.00 uur (koopavond)
Vrijdag:09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag:09.00 uur - 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Boekhandel R. v.d. Meijden

Bij Boekhandel R. van der Meijden vindt u een royaal assortiment boeken. Spannende jeugdboeken, levensbeschrijvingen, fascinerende romans, geschiedenisboeken, prekenbundels, kinderboekjes: elke lezer slaagt bij ons. We hebben daarnaast een grote collectie Bijbels in verschillende exclusieve uitvoeringen. Een waardevol geschenk bij bijzondere gelegenheden, zoals belijdenis of een jubileum.

Ontdek op deze website onze collectie, plaats uw bestelling of kom naar onze winkel!