Home

U heeft 0 artikelen in uw winkelmandje.

bestellen
x sluiten

« terug naar overzicht RomansDuizend herrineringen -

Kingsbury, Karen
Duizend herrineringen


Hoewel ze nog maar 31 jaar is, heeft Ellen Barrett al een Pulitzer Prize op haar naam staan. Maar alle andere aspecten van haar leven zitten tegen. Haar huwelijk staat op springen en ze worstelt met haar geloof. Bovendien wordt ze achtervolgd door herinneringen aan haar jeugd in haar geboorteplaats en de liefde die ze achterliet. Ze verlangt naar de tijd dat ze in één huis met haar broertjes en zusjes woonde. Toen ze gelukkig waren met elkaar. Toen ze nog een familie waren.

Als haar vader overlijdt, laat ze Miami achter zich en keert ze terug naar Michigan. En zo begint Ellens missie om zich te verzoenen met de mensen die daar nog steeds wonen, met de verliezen en veranderingen die de tijd heeft gebracht en met wat God voor haar in petto heeft.

Bestellen € 22,99 

NIEUW DEZE MAAND

 • De onmisbare Parel

   De onmisbare Parel

  Mallan, ds. F.

  € 15,90

  Bestellen  Meer info

 • De volheid van Christus

   De volheid van Christus

  Winslow, Octavius

  € 24,95

  Bestellen  Meer info

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag:09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag:09.00 uur - 21.00 uur (koopavond)
Vrijdag:09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag:09.00 uur - 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Boekhandel R. v.d. Meijden

Bij Boekhandel R. van der Meijden vindt u een royaal assortiment boeken. Spannende jeugdboeken, levensbeschrijvingen, fascinerende romans, geschiedenisboeken, prekenbundels, kinderboekjes: elke lezer slaagt bij ons. We hebben daarnaast een grote collectie Bijbels in verschillende exclusieve uitvoeringen. Een waardevol geschenk bij bijzondere gelegenheden, zoals belijdenis of een jubileum.

Ontdek op deze website onze collectie, plaats uw bestelling of kom naar onze winkel!