Home

U heeft 0 artikelen in uw winkelmandje.

bestellen
x sluiten

« terug naar overzicht RomansKans op verzoening - Dl. 3 Zimmermantrilogie

Vogel-Sawyer, Kim
Kans op verzoening
Dl. 3 Zimmermantrilogie

Suzanne Zimmerman verliet op zeventienjarige leeftijd zwanger de mennonietengemeenschap in Arborville waar ze opgroeide. Daar terugkeren en de banden met haar familie herstellen vielen haar niet gemakkelijk. Maar het valt haar nog zwaarder om weer in de buurt van haar biologische dochter Anna-Grace te zijn, die bij haar in huis verblijft tot haar bruiloft en geen idee heeft dat Suzanne haar echte moeder is. Ondertussen vertrekt haar adoptiedochter Alexa naar Indianapolis om haar biologische ouders te vinden.

Suzanne voelt zich eenzamer dan ooit. Haar echte dochter noemt haar 'nicht Suzy' en ze staat op het punt haar geadopteerde dochter kwijt te raken aan de vrouw die haar op de wereld heeft gezet. Gelukkig kan ze met haar verdriet altijd terecht bij Paul, Anna-Grace' vader. maar voor ze het weet komen haar oude gevoelens voor hem boven.

Bestellen € 22,99 

NIEUW DEZE MAAND

 • De onmisbare Parel

   De onmisbare Parel

  Mallan, ds. F.

  € 15,90

  Bestellen  Meer info

 • De volheid van Christus

   De volheid van Christus

  Winslow, Octavius

  € 24,95

  Bestellen  Meer info

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag:09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag:09.00 uur - 21.00 uur (koopavond)
Vrijdag:09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag:09.00 uur - 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Boekhandel R. v.d. Meijden

Bij Boekhandel R. van der Meijden vindt u een royaal assortiment boeken. Spannende jeugdboeken, levensbeschrijvingen, fascinerende romans, geschiedenisboeken, prekenbundels, kinderboekjes: elke lezer slaagt bij ons. We hebben daarnaast een grote collectie Bijbels in verschillende exclusieve uitvoeringen. Een waardevol geschenk bij bijzondere gelegenheden, zoals belijdenis of een jubileum.

Ontdek op deze website onze collectie, plaats uw bestelling of kom naar onze winkel!