Home

U heeft 0 artikelen in uw winkelmandje.

bestellen
x sluiten

« terug naar overzicht RomansRegen van genade - Dl. 1 in Zimmermantrilogie

Vogel-Sawyer, K.
Regen van genade
Dl. 1 in Zimmermantrilogie

Op zeventienjarige leeftijd raakt Suzanne Zimmerman zwanger en wordt ze door haar moeder weggestuurd uit de mennonitische gemeenschap tot het kind geboren is. Daarna moet ze de baby weggeven en kan ze terugkeren. Maar Suzanne blijft weg. Ze verhuist naar Indiana en gaat daar aan de slag als verpleegster, terwijl ze in haar eentje zorgdraagt voor de opvoeding van haar dochter Alexa.

Twintig jaar later vraagt haar broer haar te komen helpen met de verpleging van hun moeder. Zijn verzoek houdt in dat Suzanne oog in oog zal komen te staan met familie die haar nog steeds niet accepteert. Bovendien weet niemand van het bestaan van Alexa af en is ze vastbesloten haar geheimen voor zich te houden. Ook voor Paul Aldrich.

Paul is opgelucht wanneer hij Suzanne weer ziet. Nu kan hij haar eindelijk om vergeving vragen voor zijn misstap jaren geleden. Maar wanneer hij Alexa ontmoet, krijgt hij alleen maar meer vragen.

Bestellen € 21,99 

NIEUW DEZE MAAND

 • De onmisbare Parel

   De onmisbare Parel

  Mallan, ds. F.

  € 15,90

  Bestellen  Meer info

 • De volheid van Christus

   De volheid van Christus

  Winslow, Octavius

  € 24,95

  Bestellen  Meer info

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag:09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag:09.00 uur - 21.00 uur (koopavond)
Vrijdag:09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag:09.00 uur - 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Boekhandel R. v.d. Meijden

Bij Boekhandel R. van der Meijden vindt u een royaal assortiment boeken. Spannende jeugdboeken, levensbeschrijvingen, fascinerende romans, geschiedenisboeken, prekenbundels, kinderboekjes: elke lezer slaagt bij ons. We hebben daarnaast een grote collectie Bijbels in verschillende exclusieve uitvoeringen. Een waardevol geschenk bij bijzondere gelegenheden, zoals belijdenis of een jubileum.

Ontdek op deze website onze collectie, plaats uw bestelling of kom naar onze winkel!