Home

U heeft 0 artikelen in uw winkelmandje.

bestellen
x sluiten

« terug naar overzicht Boeken voor ouderenGeef me moed -

Ridder, G. de
Geef me moed


Tim Hordijk is blij met zijn baan als docent op de Bijbelscdhool in Biesterlo. Maar hij treft zijn nieuwe woonplaats in grote verwarring aan. Er is al enige tijd een brandstichter actief, en de politie krijgt hem maar niet te pakken. De angst in het dorp groeit.
Op de Bijbelschool komt Tim in contact met Esther. Zij bewijst hem een grote dienst bij het bewerken van lesmateriaal. In persoonlijk opzicht stuit hij aanvankelijk echter op een muur van gereserveerdheid, telkens als hij dichterbij wil komen. Wat probeert ze zo angstvallig geheim te houden? Langzaam ontdooit hun relatie. Maar is de broze vriendschap die ontstaat opgewassen tegen de waarheid, als die eenmaal aan het licht komt? Als Esthers angstdroom uitkomt, Neemt Tim haar onder zijn hoede. Dan krijgt de brandweer opnieuw een melding en zijn ze samen ongewild getuige van een cruciale gebeurtenis. Geeft dit alles aan hen de moed om dichter bij elkaar te komen?

Bestellen € 18,95 

NIEUW DEZE MAAND

 • Eenzijdige verbondsliefde

   Eenzijdige verbondsliefde

  Poel, ds. Joh. v.d.

  € 14,95

  Bestellen  Meer info

 • De duisternis tot licht gemaakt

   De duisternis tot licht gemaakt

  Huijser, Ds. A.T.

  € 14,90

  Bestellen  Meer info

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag:09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag:09.00 uur - 21.00 uur (koopavond)
Vrijdag:09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag:09.00 uur - 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Boekhandel R. v.d. Meijden

Bij Boekhandel R. van der Meijden vindt u een royaal assortiment boeken. Spannende jeugdboeken, levensbeschrijvingen, fascinerende romans, geschiedenisboeken, prekenbundels, kinderboekjes: elke lezer slaagt bij ons. We hebben daarnaast een grote collectie Bijbels in verschillende exclusieve uitvoeringen. Een waardevol geschenk bij bijzondere gelegenheden, zoals belijdenis of een jubileum.

Ontdek op deze website onze collectie, plaats uw bestelling of kom naar onze winkel!