Home

U heeft 0 artikelen in uw winkelmandje.

bestellen
x sluiten

« terug naar overzicht RomansBomber -

Dowswell, P.
Bomber


Het is 1943. Duitsland wordt zwaar gebombardeerd door grote formaties Amerikaanse bommenwerpers. De 17-jarige Harry Friedman heeft gelogen over zijn leeftijd om toegelaten te worden tot de Amerikaanse Luchtmacht. Nu is hij buikschutter van de Maisy May, een van de duizenden vliegende forten die vanuit Norfolk, Engeland, iedere dag naar Duitsland vliegen om daar met precisie hun zware lading bommen te lossen. Na 25 vluchten mag hij weer na huis. Maar dat een bommenwerper 25 missies volbrengt... dat is nog maar één keer gebeurd.
Honderden Duitse jagers van de Luftwaffe en duizenden zware luchtafweerkanonnen verdedigen het Duitse grondgebied met man en macht. De B-17's hebben het zwaar te verduren en bij iedere bombardementsvlucht gaan er tientallen kisten neer. Harry is bang dat hij zijn 18e verjaardag niet gaat halen, dat hij nooit thuis zal komen.

Bestellen € 18,99 

NIEUW DEZE MAAND

 • Eenzijdige verbondsliefde

   Eenzijdige verbondsliefde

  Poel, ds. Joh. v.d.

  € 14,95

  Bestellen  Meer info

 • De duisternis tot licht gemaakt

   De duisternis tot licht gemaakt

  Huijser, Ds. A.T.

  € 14,90

  Bestellen  Meer info

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag:09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag:09.00 uur - 21.00 uur (koopavond)
Vrijdag:09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag:09.00 uur - 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Boekhandel R. v.d. Meijden

Bij Boekhandel R. van der Meijden vindt u een royaal assortiment boeken. Spannende jeugdboeken, levensbeschrijvingen, fascinerende romans, geschiedenisboeken, prekenbundels, kinderboekjes: elke lezer slaagt bij ons. We hebben daarnaast een grote collectie Bijbels in verschillende exclusieve uitvoeringen. Een waardevol geschenk bij bijzondere gelegenheden, zoals belijdenis of een jubileum.

Ontdek op deze website onze collectie, plaats uw bestelling of kom naar onze winkel!